Παραμένει στην προεδρία της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος

Στην προεδρία της ΕΠΟ παραμένει ο Βαγγέλης Γραμμένος, διαψεύδοντας στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής τις πληροφορίες που τον εμφάνιζαν να έχει παραιτηθεί από την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

«Ουδέποτε εξεδήλωσα επιθυμία να παραιτηθώ, ούτε έχω την πρόθεση να παραιτηθώ. Φέτος στο πρωτάθλημα είχαμε ιδιαίτερο ανταγωνισμό και καθόλου εκτεταμένα επεισόδια. Δεν μπορούν τα επεισόδια να διακόπτουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να υπάρχουν ποινές και οι αποφάσεις των οργάνων να συνετίζουν», είπε.

Υποσχέθηκε τομές

Εμφανίστηκε μάλιστα αποφασισμένος να προχωρήσει σε τομές, κάνοντας ειδική αναφορά στο νομικό πλαίσιο που θα θωρακίσει το άθλημα του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα. «Είναι εμφανής η ομοψυχία της Εκτελεστικής Επιτροπής και απαρέγκλιτη η βούλησή της να προχωρήσει σε τομές. Το πρωτάθλημα θα τελειώσει όπως άρχισε. Η διοίκηση θα υλοποιήσει τους στόχους της. Επανεξετάζουμε το νομικό πλαίσιο για να θωρακιστεί το άθλημα σε όλα τα επίπεδα. Θα γίνει ό,τι πρέπει να γίνει και η Επιτροπή Παρακολούθησης θα λάβει σύντομα το τελικό πλαίσιο θέσεων», κατέληξε.

Mε VAR το πρωτάθλημα 2018-2019

Στο μεταξύ η  εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε την προσθήκη στην ΚΕΔ του Ισπανού Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν, ο οποίος αναλαμβάνει τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ενώ οριστικοποίησε την απόφαση για χρήση του Video Assistant Referee (VAR) τη νέα περίοδο, θέτοντας ως επικεφαλής τον Μιχάλη Κουκουλάκη. Ακόμη, εγκρίθηκε ομόφωνα έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 20.000 ευρώ προς την ΕΠΣ Λακωνίας, λόγω καταστροφής των γραφείων της από πυρκαγιά.

 

Loading