ΠΑΟΚ: Στο πλευρό της ΚΑΕ οι παλαίμαχοι της ομάδας

Στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τάσσονται οι Παλαίμαχοι της ομάδας μπάσκετ και στηρίζουν την προσπάθειά της να ορθοποδήσει στην δύσκολη από κάθε πλευρά νέα σεζόν που ανοίγεται.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει και τις αποφάσεις, αλλά και το σκεπτικό των Βετεράνων της ομάδας και που είναι το εξής: «Την Τρίτη 27-8-2019 συνεδρίασε εκτάκτως το ΔΣ του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚ, υπό την προεδρία του Προέδρου Ιωάννη Πολίτη με την παρουσία σημαντικού αριθμού μελών του Συλλόγου, με θέμα τη στήριξη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Επιβεβαιώθηκε η επιθυμία ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ να σταθεί αρωγός στο πλευρό της ΚΑΕ και όσων προσπαθούν για την εξασφάλιση της σωτηρίας της ΚΑΕ και της περηφάνιας του ΠΑΟΚ.

Η αδράνεια, η εύκολη κριτική και η μεμψιμοιρία δεν αρμόζουν σε κανέναν που έχει φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος. Κανένας δεν περισσεύει, αλλά και σε κανέναν δεν επιτρέπεται να μείνει απλός θεατής μπροστά στον σοβαρό κίνδυνο να καταγραφεί η πιο μελανή σελίδα της ιστορίας μας.

Συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών, αποφασίστηκε ομόφωνα ο Σύλλογος να συνδράμει με κάθε τρόπο στην προσπάθεια που γίνεται και για το λόγο αυτό:

Α) να προβεί στην οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την «αγορά» ενός box πέριξ του αγωνιστικού χώρου, όπου θα φιλοξενούνται μέλη του Συλλόγου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και θα φέρει τον τίτλο «Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές ΠΑΟΚ»,

Β) να δηλώσει απερίφραστα την αμέριστη συμπαράσταση προς τη διοίκηση της ΚΑΕ και τους ανθρώπους που στελεχώνουν το αγωνιστικό τμήμα, πολλοί εκ των οποίων αποτελούν μέλη της οικογένειας των παλαιμάχων,

Γ) να καλέσει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ σε συσπείρωση και ομοψυχία και να καταβληθεί από όλους κάθε προσπάθεια για ενεργοποίηση όλων των ΠAOKτσήδων, ώστε να βρεθεί βιώσιμη λύση για την ομάδα μπάσκετ».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading