ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης «έψησε» τον Ελ Καντουρί να μείνει!

Μπορεί οι Ιταλοί της Πάρμα να θεωρούσαν «δικό τους» τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως ανέτρεψε τα δεδομένα και πλέον ο ποδοσφαιριστής εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ!

Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των σημερινών (26/01) αγώνων της Superleague

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συναντήθηκε με τον «φευγάτο» μεσοεπιθετικό την Παρασκευή (25/1) και του ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Ραζβάν Λουτσέσκου, επιθυμούν διακαώς την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να του ξεκαθάρισε ότι θα μπορούσε να του προσφέρει και μεγαλύτερες αποδοχές, εάν το ζήτημα είναι οικονομικό.

Λίγο το πρέσινγκ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και λίγο οι τελευταίες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, φαίνεται πως είχαν αποτέλεσμα και έκαναν τον Ελ Καντουρί να το ξανασκέφτεται

Μάλιστα, την εξέλιξη αυτή φαίνεται πως επιβεβαιώνουν και τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι «παγώνουν» οι επαφές της Πάρμα με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του 28χρονου Μαροκινού.

Επιστρέφει ο Πέδρο Ενρίκε

Την ίδια ώρα, έτοιμος να επιστρέψει στην Τούμπα είναι ο Πέδρο Ενρίκε. Η παραχώρηση του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο «απελευθέρωσε» μία θέση ξένου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την ενσωμάτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ σε αυτό.

Οι επιτελείς του «Δικεφάλου», εξάλλου, φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει το «ΟΚ» της Αστάνα για την πρόωρη λήξη του δανεισμού του και ο παίκτης αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Loading