ΠΑΟΚ: Δεν ζήτησε εισιτήρια στο εκτός με τον ΟΦΗ

Κινητοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ εξαιτίας του περιστατικού με τη φωτοβολίδα στον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Η ρίψη του αντικειμένου έφερε την παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έδωσε και την εντολή να διερευνηθεί η αδιανόητη ενέργεια, καθώς και κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε.

Οι σκέψεις στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ

Στις τάξεις του «Δικέφαλου του Βορρά» υπάρχει η σκέψη να μην ζητήσουν άλλα εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Super League Σουρωτή καθώς όπως είχε σημειώσει και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: «Επειδή όμως οι ομάδες μπορούν να γίνουν υποχείρια του ενός ηλιθίου, θα απομονώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε…».

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, στην πρώτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», η ομάδα της Θεσσαλονίκης  δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στην Κρήτη.

Τον «Δικέφαλο» εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Παναγιώτης Πλιάτσικας, ενώ τους Κρητικούς η Θεανώ Ρασούλη και Κώστας Ζερβάκης. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι της Αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου και της εταιρείας φύλαξης του γηπέδου.

 

Loading