ΠΑΟΚ: Αιγύπτιος… σεληνιάζεται με το γκολ του Ουάρντα (vd)

Viral έχει γίνει ο Αιγύπτιος που περιγράφει το γκολ του Αμρ Ουάρντα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στο Ντα Λους και όχι άδικα…

Ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου» δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του, μόλις η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα των Πορτογάλων και… δίνει ρέστα, επαναλαμβάνοντας συνεχώς το όνομά του διεθνούς άσου.

Και επειδή στην προκειμένη περίπτωση τα λόγια είναι περιττά, ακούστε την ενθουσιώδη περιγραφή του στο γκολ του Ουάρντα:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=AGRTLBPnBvA

Ουάρντα: «Να φέρουμε τον ΠΑΟΚ στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο «χρυσός» σκόρερ του ΠΑΟΚ ανέβασε ψηλά τον πήχη για την ομάδα του, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του «δε θα πρέπει μόνο να μπούμε στους ομίλους, αλλά και εκεί να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε».

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας που έχει «χτίσει» ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας: «Είμαστε χαρούμενοι για τώρα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε την άλλη εβδομάδα. Έχουμε περισσότερες πιθανότητες από ποτέ για να περάσουμε στους ομίλους. Έχουμε σπουδαία ομάδα, καλό προπονητή και τεχνικό τιμ και έναν εντυπωσιακό κόσμο. Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα και το ποδόσφαιρο αλλάζει από λεπτό σε λεπτό. Θα φέρουμε τον ΠΑΟΚ στο επίπεδο που πρέπει, δηλαδή να είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ήταν μεγάλη μου η ευτυχία που σκόραρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

Loading