«Παρελθόν» από τον Παναθηναϊκό ο Γκιγιέρμο Μολίνς

Παναθηναϊκός και Γκιγιέρμο Μολίνς ακολουθούν… χωριστούς δρόμους από σήμερα, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του 29χρονου επιθετικού, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου.

Ο Σουηδός φορ δεν περιλαμβανόταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη κι έτσι θα αποτελέσει «παρελθόν» από το «τριφύλλι» μετά από ενάμιση χρόνο στην ομάδα, έχοντας συμπληρώσει 36 συμμετοχές και 10 γκολ. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός είχε το δικαίωμα να κάνει μία ακόμα μόνο ανανέωση. Θυμίζουμε ότι χθες οριστικοποιήθηκε και η μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ρόμπιν Λουντ.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωσε, στην οποία ευχαριστεί τον παίκτη για την προσφορά του: «Η σεζόν 2017-18 ήταν η τελευταία για τον Γκιγέρμο Μολίνς με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2017 και ολοκλήρωσε την διαδρομή του δείχνοντας υψηλό ποδοσφαιρικό ήθος και αξιομνημόνευτο επαγγελματισμό. Την περσινή περίοδο είχε 25 συμμετοχές και 8 γκόλ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Loading