Πήρε αυτό που ήθελε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Πήρε αυτό που ήθελε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, κερδίζοντας με 0-2 χάρη στα γκολ των Τζάλμα Κάμπος και Κρέσπο, από ένα σε κάθε ημίχρονο, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, η οποία όμως δεν είχε ουσία, καθώς δεν απειλούσε ιδιαίτερα. Οι δύο ομάδες ήταν νευρικές στο ξεκίνημα με τις επιθέσεις να μένουν ημιτελείς η να μην βρίσκουν στόχο.. Μάλιστα η κατοχή έφτασε κοντά στο 70& για τους «ασπρόμαυρους» .

Η εξέλιξη του αγώνα

Η πρώτη καλή χαμένη ευκαιρία άνηκε στον Ατρόμητο με το σουτ του Μπρούνο να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Πασχαλάκη. Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία άνοιξαν το σκορ, καθώς με εξαιρετική συνεργασία σε φάουλ έξω από την περιοχή ο Κάμπος με ωραίο φαλτσαριστό πλασε΄(και από πλάγια θέση) έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ στο 36′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος πήρε κάποιες παραπάνω επιθέσεις, κερδίζοντας μάλιστα και μέτρα στο γήπεδο, όμως δεν είχαν αντίκρισμα. Και πάλι ο ΠΑΟΚ χωρίς ουσιαστική ευκαιρία νωρίτερα στο ημίχρονο, διπλασίασε τα τέρματα του, στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε.

Ο Πέλκας στο 56′ έκανε ότι ήθελε από την δεξιά πλευρά περνώντας δύο αντιπάλους με ποδιά μάλιστα τον έναν και σέντραρε έτοιμη πάρε-βάλε μπαλιά στον Κρέσπο, ο οποίος ανενόχλητος έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μία καλή στιγμή είχε ο Ατρόμητος στην συνέχεια, καθώς στο 85′, ο Ούμπιδες σέντραρε εξαιρετικά, ο Καρασαλλίδης ήταν αμαρκάριστος, όμως από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε άουτ την μπάλα.

ΠΗΓΗ: ARENAFM.GR

 

Loading