Τσαγκρώνης: «Μπορούν να κατορθώσουν το… ακατόρθωτο οι διεθνείς μας!»

Δύο ημέρες, πριν την αναχώρηση της εθνικής για την Κίνα, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, δηλώνει την πίστη του στις δυνατότητες των Ελλήνων διεθνών για μία διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο (31/8-15/9).

«Πιστεύω πως θα κατορθώσουν ακόμη και το… ακατόρθωτο! Αρκεί μόνο να είναι υγιείς!» τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ). Με δεδομένη την ποιοτική διαφορά που προσδίδει η παρουσία του MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, στη «γαλανόλευκη», ο Τάκης Τσαγκρώνης υπενθυμίζει πως το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα: «Το σημαντικότερο είναι πως ο Γιάννης έχει ενσωματωθεί πλήρως και μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές έχουν γίνει ομάδα. Ο ένας για όλους και όλοι για έναν!»

Οι τραυματισμοί των Σλούκα και Αθηναίου στο Τουρνουά «Ακρόπολις» έχουν «πληγώσει» την εθνική, αλλά ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ δείχνει αισιόδοξος και σίγουρα είναι σε θέση να γνωρίζει:

«Πιστεύουμε ότι με τη διαδικασία που ακολουθείται ο Κώστας Σλούκας θα μπορέσει τελικά να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του».

«Ο Βαγγέλης έχει προσφέρει πάρα πολλά στην εθνική ανδρών και γι’ αυτό είναι και από τα παιδιά που μόλις εκλήθη να επιστρέψει, ανταποκρίθηκε,» αναγνωρίζει την αγάπη και τη δέσμευση του Μάντζαρη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Τάκης Τσαγκρώνης. Ο γκαρντ της Ούνιξ, αν και είχε «κοπεί» από τον Θανάση Σκουρτόπουλο… φτιάχνει βαλίτσες για Κίνα, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη κόντρα στη Σερβία ο Γιάννης Αθηναίου.

«Και στην Κίνα ακόμη θα έχουμε στο πλευρό μας τους “Πελαργούς”. Τους ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή τους, την παρουσία τους και την προσφορά τους!» εξηγεί ο Τάκης Τσαγκρώνης σχετικά με την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο!..

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading