Ξεσπά κατά Ουάρντα και Σαλάχ το μοντέλο

Η στήριξη του Μοχάμεντ Σαλάχ στον Αμρ Ουάρντα δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά της Μερχάν Κέλερ, του μοντέλου που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση, μέσω μηνυμάτων στα social media, από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Το 28χρονο μοντέλο μίλησε στη βρετανική Mirror και τα «έβαλε» όχι μόνο με τον Ουάρντα, αλλά και με το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ, ενώ υποστήριξε ότι θα μπει σε κίνδυνο η ζωή της, αν αποφασίσει να επισκεφθεί την οικογένειά της στην Αίγυπτο.

«Αυτό το άτομο, ο Σαλάχ, είναι Θεός στην Αίγυπτο. Κυριολεκτικά. Δεν τον αντιμετωπίζουν ως έναν απλό ποδοσφαιριστή. Είναι Θεός και δεν μπορεί να κάνει λάθος σε κάτι. Αυτό βάζει τη ζωή μου σε κίνδυνο. Δεν μπορώ να πάω τώρα στην πατρίδα μου αν θέλω να επισκεφτώ την οικογένειά μου. Ο κόσμος θα μου επιτεθεί στους δρόμους. Ξέρετε πώς είναι οι ποδοσφαιρικοί φίλαθλοι και οι δικοί μας της Αιγύπτου είναι 100 φορές χειρότεροι», δήλωσε μεταξύ άλλων η Κέλερ.

«Δεν είχε να κάνει με εκείνον»

«Αυτό που με σόκαρε περισσότερο από όλα στην περίπτωση του Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν πως το όλο θέμα δεν είχε να κάνει με εκείνον. Αντιλαμβάνομαι την ανθρώπινη πλευρά, ότι είναι συμπαίκτης του και προσπαθεί να πάρει το μέρος του και να τον στηρίξει», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης το μοντέλο και πρόσθεσε:

«Όμως θεωρώ πως τη στήριξη μπορείς να την δώσεις σε ιδιωτικό επίπεδο. Μπορείς να πας κατ’ ιδίαν και να του πεις ότι έκανε λάθος και ότι θα πρέπει να μην το ξανακάνει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη».

Loading