Ξεκίνησε η επιχείρηση «σκούπα» στον Ολυμπιακό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε με σκληρή γλώσσα προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Λεβαδειακό, αλλά πριν βγει ημέρα ξεκίνησε και την επιχείρηση σκούπα στο ρόστερ, με δύο παίκτες να μην υπολογίζονται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι Σεμπά και Βάντις Οτζίτζα – Οφόε ειδοποιήθηκαν να ξεκινήσουν την αναζήτηση για νέα ποδοσφαιρική στέγη από τη νέα χρόνια, καθώς τίθενται εκτός πλάνων από τους Πειραιώτες. Στο πλαίσιο αυτό και μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα προπονούνται με την ομάδα, αλλά θα ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Σύντομα ακολουθούν κι άλλοι

Από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού πάντως προκύπτει πως δεν θα είναι οι μόνοι που θα πληρώσουν το μάρμαρο της κακής φετινής χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους», αλλά θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλοι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εκτός εαυτού με την φετινή αγωνιστική συμπεριφορά παικτών, στην ομιλία του τους κατηγόρησε για αδιαφορία και προειδοποίησε για άμεσες και ριζικές αλλαγές στο ρόστερ οι οποίες ξεκίνησαν και αναμένεται η συνέχεια.

Loading