Νεϊμάρ: «Με κούρασαν οι φήμες, μένω στην Παρί»

Τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν θέλησε να βάλει ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στο γαλλικό σύλλογο, εξηγώντας ότι μετακόμισε στο Παρίσι για την πρόκληση και πως έχει μεγάλο κίνητρο να κυνηγήσει τίτλους.

«Συνεχίζω στην Παρί, έχω συμβόλαιο. Πήγα εκεί για την πρόκληση, για να ζήσω νέα πράγματα και να κυνηγήσω νέους τίτλους. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Συνέχεια υπάρχουν φήμες, αλλά με κουράζουν. Όλοι ξέρουν τι καλή σχέση έχω με τον πρόεδρο. Θέλω να είναι πετυχημένη η νέα σεζόν, να κατακτήσουμε τίτλους, γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα», ανέφερε σχετικά.

Καλωσόρισε τον Μπουφόν ο Νεϊμάρ

Παράλληλα, ο λατινοαμερικάνος επιθετικός αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, το θρυλικό Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους: «Είναι τιμή να έχουμε στην ομάδα μας τον Μπουφόν, λόγω της πορείας του και της προσωπικότητάς του. Έχει πολλά να μας δώσει και θέλουμε να μας μεταδώσει την εμπειρία του».

Η πίκρα του αποκλεισμού

Ο Νεϊμάρ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πικρό αποκλεισμό της Βραζιλίας στο Μουντιάλ. «Φυσικά και είμαι πολύ στενοχωρημένος για τον αποκλεισμό μας. Δυστυχώς συνέβη, πικραθήκαμε όλοι, κλάψαμε, αλλά έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε χαρούμενοι», σχολίασε.

Loading