Μονομαχία για δύο στην Μπουντεσλίγκα

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η μάχη στην Μπουντεσλίγκα, με την Μπάγερν να αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στη Φράιμπουργκ και την Ντόρτμουντ να υποδέχεται την επικίνδυνη Βόλφσμπουργκ.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Στο γήπεδό της η Χόφενχαϊμ έχει απολογισμό πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Μπάγερ έχασε με 1-3 από τη Βέρντερ Βρέμης. Εκτός έδρας έχει έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΜΑΪΝΤΖ

Η Βέρντερ παραμένει αήττητη στους τελευταίους έξι αγώνες στο γήπεδό της. Αντίθετα, η Μάιντζ με την ήττα με 6-0 από την Μπάγερν έφτασε τις τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Εντός έδρας η Μπορούσια είναι αήττητη έχοντας έντεκα νίκες και δυο ήττες. Η Βόλφσμπουργκ διέλυσε με 5-2 τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ εκτός έδρας είναι πολύ δυνατή με επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Εντός έδρας η Νυρεμβέργη έχει δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Άουγκσμπουργκ δεν έχει εκτός έδρας νίκη στις δυο τελευταίες εξορμήσεις μακριά από το γήπεδό της. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Άουγκσμπουργκ.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Ήττα με 5-2 από τη Βόλφσμπουργκ γνώρισε η Φορτούνα, η οποία δεν έχει καμία ισοπαλία στην έδρα της. Η Γκλάντμπαχ ήρθε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Η Φράιμπουργκ βασίζεται στην άμυνά της, η οποία εντός έδρας τη βοήθησε να έχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Μπάγερν νίκησε με 6-0 τη Μάιντζ, ενώ μακριά από το Μόναχο μετρά δέκα νίκες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη και OVER 2.5 ΓΚΟΛ για την Μπάγερν.

ΛΕΙΨΙΑ – ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Τρεις ισοπαλίες στους τρεις τελευταίους αγώνες στο γήπεδό της έχει η Λειψία. Η Χέρτα μακριά από το Βερολίνο μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΣΑΛΚΕ

Έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα μετρά το Αννόβερο. Την ήττα γνώρισε και η Σάλκε με 0-1 από τη Λειψία. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα έχοντας δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Σάλκε.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Αήττητη για έξι αγωνιστικές είναι η Άιντραχτ. Αντίθετα η Στουτγκάρδη ηττήθηκε με 3-1 από το Ανόβερο και δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Η επιλογή είναι: Νίκη και OVER 2.5 ΓΚΟΛ για Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Loading