«Με 6,5 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος»

«Με 6,5 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος! Το σενάριο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον ΠΑΟΚ αναπαράγουν οι Γερμανοί, με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας  Hamburger Morgenpost να αναφέρεται στην ρήτρα του συμβολαίου του με το Αμβούργο.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η ρήτρα του διεθνούς στόπερ με την γερμανική ομάδα έχει οριστεί στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, τα χρήματα δηλαδή που δαπάνησε το Αμβούργο για να τον κάνει δικό του από την Λεβερκούζεν.

«Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για τον δισεκατομμυριούχο Ιβάν Σαββίδη»

Μάλιστα, τονίζουν πως με αυτό το ποσό θα μπορούσε να τον κάνει δικό του ο ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι, τονίζοντας πως ανάλογο υψηλό συμβόλαιο στην ομάδα έχει ο Αντρέ Βιεϊρίνια, προσθέτοντας ότι τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα για τον «δισεκατομμυριούχο Ιβάν Σαββίδη».

Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι ο Δικέφαλος θα μπορούσε να περιμένει την πτώση της τιμής του  Παπαδόπουλου, εφόσον το Αμβούργο υποβιβαστεί τελικά στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Οι Γερμανοί θυμούνται και την ιδιαίτερη σχέση του Παπαδόπουλου με τον Δικέφαλο, όπως και τις παλαιότερες δηλώσεις του, όταν τόνισε ότι μόνο κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να πανηγυρίσει γκολ.

ΠΗΓΗ: ARENAFM.GR

Loading