Με 420 αθλητές το φετινό Armonia Cup του Δήμου Δέλτα

Με τον εντυπωσιακό αριθμό συμμετοχής αθλητών να φτάνει τους 420, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί στη Σίνδο, το Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Armonia Cup από τις 23 μέχρι και τις 25 Μαρτίου.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Σίνδου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του Δήμου Δέλτα, με την τελετή έναρξης να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 24/3 στις 18.30.

Το ευχάριστο για τους διοργανωτές είναι ότι φέτος οι συμμετοχές έσπασαν κάθε ρεκόρ φτάνοντας τις 420, με αθλητές που προέρχονται από 59 συλλόγους από την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Ρωσία, τα ΗΑΕ και φυσικά από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Δωρεάν η είσοδος για το κοινό

Επίσης να σημειωθεί ότι η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων με Live Streaming το link του οποίου θα μπορεί κάποιος να βρει στη σελίδα του Δήμου Δέλτα και του ΑΣ Αρμονία στο Facebook.

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς η φιλοξενία μιας κορυφαίας διασυλλογικής αθλητικής διοργάνωσης. Μια διοργάνωση που ξεκινά από τους ανθρώπους της περιοχής κι έχει αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από οκτώ χώρες. Ο αθλητισμός είναι ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Loading