Άρης: Διευθυντής αγωνιστικού τμήματος ο Άγγελος Χαριστέας

Τα βλέμματα των ανθρώπων του Άρη μπορεί να είναι στα μεταγραφικά, όμως σήμερα η διοίκηση των «κιτρίνων» ανακοίνωσε μια μεγάλη επιστροφή. Αυτή του Άγγελου Χαριστέα ως τον νέο διευθυντή αγωνιστικού τμήματος. Έτσι, ο παίκτης που χάρισε στην Ελλάδα το Euro το 2004, επιστρέφει στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα στο σπίτι του. Ο άλλοτε διεθνής άσος της ομάδας μας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος και σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί στην προπόνηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη. Η επίσημη παρουσίαση του Άγγελου Χαριστέα θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Ο Χαριστέας ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλω στην περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading