Μαρτίνς: «Είναι η δουλειά, όχι μαγικό ραβδάκι»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κράσνονταρ με 4-0 ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε σοβαρός και τόνισε ότι δεν πρόκειται να χαλαρώσει η ομάδα του και έδωσε το παράδειγμα τι έκαναν οι Ρώσοι στην Πόρτο.

«Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Εχασε στο γήπεδό της η Κράσνονταρ από την Πόρτο, αλλά εκτός έδρας είδατε τι έκανε. Θα μπορούσε να πετύχει στο τέλος και τέταρτο γκολ στην Πορτογαλία. Πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια τακτική και αποτελεσματικότητα. Δεν πρόκειται να διευκολύνουμε τον αντίπαλό μας, πιστεύοντας ότι όλα έχουν τελειώσει. Πρέπει να είμαστε το ίδιο επικίνδυνοι και στη ρεβάνς προτού μιλήσουμε για το δεύτερο παιχνίδι».

Στην Ελλάδα έχουμε την έκφραση το «μαγικό ραβδάκι». Ποιο είναι το δικό σας «ραβδάκι» που βλέπουμε τον Ολυμπιακό 200-300% πιο έτοιμο για να κάνει την ευρωπαϊκή υπέρβαση;

«Είναι η δουλειά, όχι μαγικό ραβδάκι. Αυτό φέρνει τα αποτελέσματα. Ολοι οι παίκτες είναι αφοσιωμένοι, έχουν τη δέσμευση για να κάνουν αυτό που πρέπει, προετοιμάζουμε καλά το παιχνίδι και με τον τρόπο αυτό έρχονται τα αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να τον αντιμετωπίσει και ειδικά στην έδρα του. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινάμε δυνατά τα παιχνίδια μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνεχίσουμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα. Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε δημιουργήσει αυτό το σύνολο ποδοσφαιριστών και προετοιμάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιχνίδια μας».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading