Λιονέλ Μέσι: «Νιώθω υπεύθυνος» για την «γκέλα» της Αργεντινής

Την ευθύνη για το «στραβοπάτημα» της εθνικής Αργεντινής κόντρα στην Ισλανδία ανέλαβε ο Λιονέλ Μέσι. Ο ίδιος, εξάλλου, ήταν ο μοιραίος παίκτης της ομάδας του, καθώς έχασε πέναλτι και μαζί την ευκαιρία να κάνει το 2-1 για την «Αλμπισελέστε».

«Είναι προφανές ότι νιώθω υπεύθυνος. Θα μπορούσαμε να κάνουμε τη διαφορά σε αυτό το σημείο. Θα ήταν άλλο ματς, θα είχαμε ηρεμήσει, θα ξεκινούσαμε να παίζουμε με τα νεύρα τους… Από εκεί και πέρα, η ανυπομονησία να βάλουμε γκολ μας έκανε να επιταχύνουμε. Προφανώς και το πέναλτι πόνεσε. Γιατί το εκτέλεσα έτσι; Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να το χτυπήσω δυνατά σε εκείνη τη γωνία, μου έφυγε σε μεσαίο ύψος και ο γκολκίπερ πήγε ακριβώς σε εκείνη την πλευρά», ανέφερε σχετικά το μεγάλο αστέρι των Αργεντίνων.

Σύνθημα νίκης με Κροατία έδωσε ο Μέσι

Στη συνέχεια, ο άσος της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία με την Ισλανδία και να κοιτάξουν μπροστά, στο επόμενο παιχνίδι:

«Αυτό πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς και θα πάμε να νικήσουμε την Κροατία. Είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να σκεφτούμε τι έρχεται. Δεν τρελαινόμαστε. Εντάξει, θέλαμε να ξεκινήσουμε νικώντας, γιατί η ηρεμία των τριών βαθμών του πρώτου ματς θα μας έκανε να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με άλλον τρόπο. Αλλά, το σκεπτικό είναι το ίδιο. Να νικήσουμε τα ματς που έρχονται. Τώρα ξεκινά το Μουντιάλ».

Loading