«Κρούση» της Ρεάλ Μαδρίτης για Νεϊμάρ!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Νεϊμάρ. Το «φλερτ» των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, καθώς οι «μερέγκες» επιθυμούν διακαώς να ταράξουν τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι, εντάσσοντας στο δυναμικό τους το μεγάλο αστέρι της Παρι Σεν Ζερμέν, μόλις ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

Δύο ραντεβού στη Βραζιλία με τον Νεϊμάρ

Αυτή την περίοδο, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου διανύει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικης εφημερίδας, μάλιστα, εκπρόσωπος του ισπανικού συλλόγου έχει ήδη επισκεφθεί δύο φορές τον ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία, προκειμένου να του μεταφέρει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του και να συζητήσουν για τις πλουσιοπάροχες απολαβές του.

Το μυθικό ρεκόρ που θα κληθεί να πληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης

Σε όλα αυτά, βεβαίως, υπάρχει και ένα μεγάλο «αλλά». Μία σημαντική παράμετρος από την οποία εξαρτάται η μετακόμιση του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη… Αυτή δεν είναι άλλη από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία απέκτησε μόλις πριν ένα χρόνο τον ποδοσφαιριστή, πληρώνοντας τη ρήτρα αποχώρησής του από τη Βαρκελώνη, η οποία ανερχόταν στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, προκειμένου να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή ο γαλλικός σύλλογος θα πρέπει να βάλει στα ταμεία του περίπου 260 εκατ. Ευρώ, δηλαδή 38 εκατ. ευρώ περισσότερα από όσα είχε δαπανήσει για να τον αποκτήσει.

Loading