Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που διαμαρτύρονται για την τιμωρία της ομάδας τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Το απόγευμα της Πέμπτης, οι φίλοι του «Δικεφάλου» έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην Καμάρα και πραγματοποίηση συλλαλητηρίου, κατά της απόφασης που «ψαλιδίζει» τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πεντάωρο κινητοποιήσεων χθες βράδυ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξάλλου, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν ένα… γεμάτο πεντάωρο κινητοποιήσεων το βράδυ της Τετάρτης (7/3), από τις 21:00 έως τις 2:00 τα ξημερώματα.

Αφού πραγματοποίησαν, γύρω στις 21:00, «εισβολή» στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου κάθισαν για λίγη ώρα πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και κατόπιν αναχώρησαν, λίγο αργότερα έκαναν αισθητή την παρουσία τους και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Επίσης, κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού «Metropolis 95,5», όπου διέκοψαν το πρόγραμμα και έκαναν παρέμβαση, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της πόλης.

Η παρέμβαση στην ΕΡΤ3 και η… βόλτα στην πόλη

Είχε προηγηθεί, το απόγευμα της Τρίτης (6/3), η παρέμβαση που είχαν πραγματοποιήσει οπαδοί του ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα της ΕΡΤ3, υποχρεώνοντας το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης να διακόψει την κανονική ροή και να μεταδώσει, δια στόματος του δημοσιογράφου Τάσου Σταμπουλή, την ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων του «Δικεφάλου».

Την ίδια ημέρα, δεκάδες οπαδοί της ομάδας είχαν πραγματοποιήσει πορεία σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του κράτους και του Ολυμπιακού.

Loading