Καστρίτης: «Αισιοδοξία και θέληση από όλους»

Με όνειρα και φιλοδοξίες ενόψει της νέας σεζόν, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή στο «Ιβανώφειο».

Το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Σούλερ, Μανωλόπουλος, Χάνλαν, Καββαδάς και Θοδωρής Ζάρας, ενώ ο Σμιθ θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες στην προετοιμασία. Στη διάθεση του νέου προπονητή, Γιάννη Καστρίτη, ήταν και οι Καλαϊτζίδης (θα ανακοινωθεί σύντομα και επισήμως η παραμονή του αρχηγού), Κακαρούδης, Φίλλιος, Γεωργαλάς, Τσούκας αλλά και οι νεαροί Νώτης, Παπαθεοδωρου που θα συμμετέχουν στις επόμενες προπονήσεις.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ενόψει της νέας σεζόν στην A1 Basket League, ο Έλληνας τεχνικός είπε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και θέληση να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα στην επιστροφή μας στη μεγάλη κατηγορία μετά από οκτώ χρόνια σε συνεργασία με τη διοίκηση και τον κόσμο. Υπάρχουν ακόμη κάποια κενά που θα πρέπει να καλύψουμε, κυρίως στη θέση των ψηλών. Το βασικό είναι να αποκτήσουμε ομοιογένεια και χημεία καθώς είναι αρκετά τα νέα πρόσωπα. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να μπορέσουμε μέσα από τα φιλικά να δουλέψουμε όσα θέλουμε και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading