Καρντόσο: «Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε»

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και στόχος είναι να βγάλει στην έδρα της Κραϊόβα, τα στοιχεία στα οποία δούλεψε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτό τόνισε ο Μιγκέλ Καρντόσο κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, την παραμονή του αγώνα με τη ρουμανική ομάδα (8/8 19:15) για τον Γ΄ προκριματικό του Europa League.

«Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε παραπάνω από έναν μήνα δουλειάς. Σε έξι μήνες σίγουρα η ομάδα θα είναι διαφορετική. Όμως η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, για να είμαστε έτοιμοι. Από την πρώτη στιγμή οι παίκτες δούλεψαν πολύ σοβαρά και επαγγελματικά. Και αύριο θα πρέπει ότι δουλέψαμε να τα βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει και θα δώσουμε τα πάντα, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Ξέρουμε από την πρώτη στιγμή τι πρέπει να κάνουμε και ποιος είναι ο στόχος μας. Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς με την Κραϊόβα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Παίρνουμε πολύ στα σοβαρά το παιχνίδι αυτό» είπε ο Καρντόσο αναφερόμενος στον βαθμό ετοιμότητας της Ενωσης.

Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ είναι μια καινούρια ομάδα. «Είναι φανερό πως η φετινή ομάδα είναι διαφορετική από την περυσινή -δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε- σημαντικοί παίκτες από πέρυσι αποχώρησαν. Και την ίδια στιγμή, ήρθαν σημαντικοί παίκτες να ενισχύσουν την ομάδα και όλοι μαζί έχουμε φτιάξει ένα δυνατό γκρουπ. Όλοι καταλαβαίνουν πως αυτοί που θα ξεκινήσουν αύριο, θα είναι αυτοί που ως σύνολο, ως ομάδα, θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, για να φέρουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading