Καλό ξεκίνημα για τους Έλληνες

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων του Μπίντκοζ οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν.
Ξεχώρισε η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η οποία συμμετείχε εξίσου αποτελεσματικά σε δύο αγωνίσματα. Η σπρίντερ έτρεξε αρχικά στα 100 μ., όπου πέτυχε 11.40 και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ (11.42), τερμάτισε δεύτερη στη δεύτερη προκριματική σειρά και τέταρτη στο σύνολο.
Λίγο αργότερα επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση στον προκριματικό των 200 μ. όπου πέτυχε 23.29 πλησιάζοντας το 23.24 που είναι το ρεκόρ της από πέρυσι και έδειξε πως είναι σε θέση να τρέξει ακόμη γρηγορότερα, αφού στα τελευταία μέτρα χαλάρωσε αρκετά.
Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου ήταν μία από αυτούς που κατάφεραν να πετύχουν το απόλυτο, αφού κατέλαβε την τρίτη θέση στη δισκοβολία βελτιώνοντας δύο φορές στη διάρκεια του αγώνα το φετινό της ρεκόρ.
Η έμπειρη αθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της με 56,80 μ., συνέχισε με 57,12 μ., στην τρίτη της βολή σημείωσε 58,92 μ. και ξεπέρασε το 58,77 μ., με το οποίο ταξίδεψε στην Πολωνία, ενώ στην τέταρτη και τελευταία της βολή έκανε 59,02 μέτρα. Η Αναγνωστοπούλου, η οποία ήταν τρίτη και πριν δύο χρόνια στη Λιλ, πρόσφερε 10 βαθμούς στη χώρα μας. Νικήτρια στη δισκοβολία ήταν η Γερμανίδα Βιτά με 61,09 μ. και δεύτερη η Γαλλίδα Μελίνα Ρόμπερτ Μιχόν με 60,61 μέτρα.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading