Κέρλιγκ σε σχολιασμό Γιώργου Καπουτζίδη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους επέλεξαν να παρακολουθήσουν τα ξημερώματα κέρλιγκ γυναικών σε απευθείας σύνδεση με την Πιονγκ Τσανγκ της Νοτίου Κορέας, όπου διεξάγονται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Την αναμέτρηση σχολίαζε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος στο παρελθόν –για τις ανάγκες της σειράς «Εθνική Ελλάδος»– είχε «εντρυφήσει» στο άθλημα, παρακολουθώντας σχετικό πρόγραμμα στο Αμπερντήν της Σκωτίας, της χώρας όπου γεννήθηκε το σπορ πριν 500 και πλέον χρόνια.

Ο διάσημος σεναριογράφος κάλυπτε με το σχολιασμό του τον αγώνα ανάμεσα σε δύο υπερδυνάμεις του αθλήματος, τη Σκωτία (που στους Ολυμπιακούς Αγώνες εκπροσωπεί τη Μεγάλη Βρετανία) και τον Καναδά, όπου το κέρλιγκ είναι κάτι σαν «εθνικό σπορ» – μετά το χόκεϊ επί πάγου (το ⅓ των παικτών του χόκεϊ όλης της Γης είναι Καναδοί, ενώ το δύο περίπου τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας έχουν δελτίο αθλητή του συγκεκριμένου αθλήματος).

Το τελικό σκορ ήταν 6-5 υπέρ της Μεγάλης Βρετανίας, αποτέλεσμα που έστειλε τις Σκωτσέζες στα ημιτελικά και άφησε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης τις χρυσές Ολυμπιονίκες του Σότσι Καναδέζες.

Ο ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόσκληση για να σχολιάσει και τους τελικούς του αθλήματος τις επόμενες ημέρες, ενώ δήλωσε πως θα μεταβεί και στο Μπέρμιγχαμ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου (1-4 Μαρτίου).

Το πρόγραμμα μεταδόσεων που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής:

22 Φεβ
14:15
ΚΕΡΛΙΝΓΚ (Α) – ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
ΕΡΤ2 & ΕΡΤ HD

23 Φεβ
09:00
ΚΕΡΛΙΝΓΚ (Α) – ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΡΤ2 & ΕΡΤ HD

24 Φεβ
09:00
ΚΕΡΛΙΝΓΚ (Α) – ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΡΤ2

24 Φεβ
13:00
ΚΕΡΛΙΝΓΚ (Γ) – ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΡΤ PLAY 1 (μέσω διαδικτύου)

25 Φεβ
02:05
ΚΕΡΛΙΝΓΚ (Γ) – ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΡΤ2

Loading