Κάνουν λάθος στη Μίντλεσμπρο…

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή αγωνιστική στην Αγγλική Championship κάτι λογικό αν αναλογιστούμε πως έχουν μείνει μόλις 9 παιχνίδια για το τέλος.

Δεν είναι για να ασχοληθούμε με το Φούλαμ – ΚΠΡ καθώς τόσο ο άσος όσο και το Οver 2.5 μας δίνονται πολύ χαμηλά. Μόνο αν προκύψει κάτι καλό στο Live. To G/G θα είναι η επιλογή μου στο Μπάρνσλεϊ – Ίπσουϊτς (1.85) αλλά και στο Λιντς – Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1.80).

Δεν μου λέει κάτι το Γουλβς – Μπέρτον ενώ κανένα αποτέλεσμα δεν θα μου κάνει εντύπωση στο Μπέρμιγχαμ – Χαλ όπου οι γηπεδούχοι παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία. Είναι λάθος οι αποδόσεις στο Μπρέντφορντ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ. Ναι μεν οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί εντός έδρας αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει τα πατήματά τους με τον Πούλις, μετρούν 4 νίκες στα 5 προηγούμενα παιχνίδια και οι τρεις μονάδες στο διπλό είναι προκλητικές.

Δεν είμαι αρνητικός στο G/G του Μπρίστολ Σίτι – Ίπσουϊτς με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες ελπίδες για τα Play Off ενώ μου αρέσει και το διπλό της ΠΡΕΣΤΟΝ μέσα στην έδρα της Σάντερλαντ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ: 

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 1: 

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 2  3.00

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 2: 

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΠΡΕΣΤΟΝ 2  2.15

ΔΥΑΔΑ: 

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ G/G  1.85

MΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΙΠΣΟΥΪΤΣ G/G  1.85

Loading