Θεοδωρίδης: Με βιντεοκασέτες θα αποδείξω ότι μας έχετε αφαιρέσει 14 βαθμούς

«Μπράβο στον Παναθηναϊκό», έδωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Π., Σ. Θεοδωρίδης, για την ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που δεν τελέστηκε.

Μεταξύ άλλων, ο Θεοδωρίδης είπε:

«Εχουν διαλύσει και δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα αρχίσω τελείως αντίστροφα σήμερα. Θα αρχίσω από την ανακοίνωση και μπράβο τους, του Παναθηναϊκού. Ο οποίος επεσήμανε σήμερα ότι η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει όλα τα όργανα, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Είναι χοντρά αυτά που λέγονται και δεν θα την πληρώνει ο ελληνικός λαός για τον οποιοδήποτε επιχειρηματία. Για να τα λέει ο Παναθηναϊκός κάπου στηρίζεται. Μην ξεχνάτε ότι στην αρχή υπήρχε συμμαχία τριών ομάδων και ο Ολυμπιακός ήταν απ’ έξω. Εμείς δεν θα αφήσουμε κανέναν επιχειρηματία, ό,τι σχέσεις και αν έχει, γιατί εδώ το γράφει καθαρά, να ακουμπήσει τον Ολυμπιακό.

Μέχρι στιγμής εγώ ξέρω τι τραβάει ο Ολυμπιακός. Εμείς που δουλεύουμε στον Ολυμπιακό ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω από την Ολυμπιακό. Εμείς που δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για τον Ολυμπιακό, τίμια και ωραία. Βάζει εκατομμύρια ο πρόεδρος μας. Αλλοι πάνε να φτιάξουν γήπεδα τσάμπα, άλλοι πάνε να κάνουν και εγώ δεν ξέρω τι.

Εχω καλέσει επανειλημμένως τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος με αποφεύγει και εγώ δεν ξέρω σαν τι, να συζητήσουμε τα πάντα, αλλά με επιχειρήματα και επί της ουσίας…

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, του έχετε αφαιρέσει 14 βαθμούς και μπορώ να το αποδείξω με βιντεοκασέτες και τα πάντα…».

Loading