Θα αντιδράσει η Γιουναϊτεντ…

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τη σημερινή αγωνιστική της Premier League καθώς γίνονται μόλις τέσσερις αναμετρήσεις. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν υποχρεώσεις για το κύπελλο και αγωνίζονται σήμερα και αύριο. Πάμε όμως να τα δούμε συνολικά.

Premier League:

H ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ είναι σίγουρα πιο κοντά στη νίκη από την Γουέστ Μπρομ. Με νίκη φτάνει μια ανάσα από την παραμονή αλλά έχει 2-3 αμφίβολους που πρέπει να δούμε αν θα αγωνιστούν. Ο άσος στο 1.90 είναι μέτρια επιλογή. Έτσι θα περιμένω να ανέβει λίγο στο Live…

Δεν θα έχει εύκολο έργο η Στόουκ απέναντι στην Έβερτον. Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο κόντρα σε μια ομάδα που δεν τα πάει καλά εκτός έδρας. Ήμουν ανάμεσα στο G/G και στα 2-3 γκολ και τελικά επέλεξα το δεύτερο στο 1.95.

Ακόμα ένα εντός έδρας για τη Χάντερσφιλντ με αντίπαλο αυτή τη φορά την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι ήταν καταπληκτικοί με τη Σουόνσι αλλά έμειναν στο μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν στα πιο πολλά παιχνίδια τους αλλά αμυντικά δεν πείθουν. ‘Ετσι θα κρατήσω το G/G στο 1.90.

Για τη Λίβερπουλ τα έχουμε πει πολλές φορές και δεν θα είναι έκπληξη αν έχουμε και πάλι Over 3.5 στο παιχνίδι της με τη Γουότφορντ. Άλλωστε και οι φιλοξενούμενοι έχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.Ανάμεσα στο Over 2.5 ομαδικά γκολ για τη Λίβερπουλ και το Over 3.5 συνολικά επέλεξα το δεύτερο που μας δίνεται στις 2 μονάδες.

F.A Cup:

Δεν έχει κάποια στοιχηματική αξία στο Σουόνσι – Τότεναμ και μόνο αν ανέβει το διπλό στο Live θα ασχοληθούμε. Όσο για το Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Μπράϊτον; Μετά τη «σφαλιάρα» από τη Σεβίλλη ο Μουρίνιο θα θέλει να δει αντίδραση από τους παίκτες του. Περιμένω μια νίκη με 2 γκολ διαφορά η οποία μας δίνεται σε ικανοποιητική απόδοση…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΔΥΑΔΑ:

ΣΤΟΟΥΚ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2-3 ΓΚΟΛ 1.95

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ G/G 1.90

ΔΥΑΔΑ 2:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ OVER 3.5 2.00

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1 (-1.5) 2.00

Πηγή: arenafm.gr

Loading