Η ώρα της σημαιοφόρου μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Την καλύτερη θέση που έχει πάρει στους τρεις Χειμερινούς Ολυμπιακούς που έχει συμμετάσχει στο αγώνισμα του γιγαντιαίου σλάλομ του αλπικού σκι πήρε η σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στη Νότια Κορέα.

H Σοφία Ράλλη αγωνίστηκε στη Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018 και κατέλαβε την 52η θέση σε 81 αθλήτριες με συνολικό χρόνο στις δύο διαδρομές 2:41.66. Μέχρι τώρα, η καλύτερη θέση που είχε πάρει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε Ολυμπιακούς ήταν η 53η στο γιγαντιαίο σλάλομ το 2010 στο Βανκούβερ, ενώ στο σλάλομ –όπου θα συμμετάσχει τα ξημερώματα– έχει φτάσει μέχρι και την 38η θέση στο Σότσι.

Την Παρασκευή αγωνίζεται, λοιπόν, και πάλι η Σοφία Ράλλη στην Τεχνική Κατάβαση στις 3.00 και 6:15 ώρα Ελλάδας, και ο Απόστολος Αγγέλης στο Σκι Αντοχής στα 15χλμ Ελεύθερης Τεχνικής στις 7:00 ώρα Ελλάδας.

H Μαρία Ντάνου αγωνίστηκε στον αγώνα των 10χλμ Ελεύθερης Τεχνικής στο Σκι Αντοχής, όπου κατέλαβε την 76η θέση σε 90 αθλήτριες με χρόνο 31:04.1. Η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας δήλωσε για την εμφάνιση της:

«Ηταν φανταστικά, έδωσα το 100% των δυνάμεών μου και το απόλαυσα. Είχε τέλειο καιρό για αγώνα κι εγώ ένιωθα δυνατή ως το τέλος. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί ξεπέρασα 14 αθλήτριες, βελτιώνοντας έτσι το αποτέλεσμα που είχα από το Βανκούβερ».

Loading