Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Φρανκ Ριμπερί

Για τα ψυχολογικά τραύματα που του άφησε η ουλή που έχει στο πρόσωπο, σχετικά με το πώς τον κοιτούσαν οι γύρω του, μίλησε ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ Ριμπερί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Canal+».

“Η ουλή…Αυτή μου διαμόρφωσε τον χαρακτήρα και τη δύναμη που έχω μέσα μου. Διότι όταν είσαι παιδί και έχεις μια ουλή όπως αυτή, δεν είναι εύκολο. Ο τρόπος που σε κοιτούν οι άνθρωποι, η κριτική.

Η οικογένειά μου υπέφερε από αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά για το γεγονός και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι λένε: «Κοίτα τι έχει στο πρόσωπό του, κοίτα το κεφάλι του, τι είναι αυτή η ουλή; Είναι άσχημο». Όπου και να πήγαινα οι άνθρωποι πάντα με έβλεπαν όχι γιατί ήμουν καλό άτομο, όχι γιατί με έλεγαν Φρανκ, ούτε γιατί έπαιζα καλό ποδόσφαιρο, αλλά εξαιτίας της ουλής.

Ακόμα και τώρα που παίζω ποδόσφαιρο, δεν κοιτούν τον Φρανκ. Κοιτούν την ουλή».

Δεν έκλαψε ποτέ

Πάντως όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος o Ριμπερί δεν έχει κλάψει ποτέ για το γεγονός, ούτε φανερά, ούτε κρυφά: «Αν και ήμουν μικρός και με ενοχλούσε, ποτέ δεν πήγα στη γωνία να αρχίσω να κλαίω. Ποτέ, ποτέ, ποτέ…Ωστόσο υπέφερα».

Να σημειωθεί ότι οι βιολογικοί γονείς του Φράνκ Ριμπερί, τον εγκατέλειψαν σε ένα μοναστήρι, ενώ το τροχαίο ατύχημα που του άφησε την ουλή στο πρόσωπο έγινε σε ηλικία δύο ετών.

Loading