Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ… προσεύχεται για τον Γκαρθία (vd)

Επικοινωνιακή «επίθεση» από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά το ματαιωθέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ενόψει των κλήσεων σε απολογία.

Μετά την ανταλλαγή ανακοινώσεων και δηλώσεων, μεταξύ του υπεύθυνου επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου, και του ομολόγου του στους «ερυθρόλευκους», Κώστα Καραπαπά, οι Θεσσαλονικείς… ξαναχτυπούν, αυτήν τη φορά μέσω social media.

«Κανένας τραυματισμός»

Το πρωί της Τετάρτης (28/2), λοιπόν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook ένα video με το επίμαχο περιστατικό της ρίψης του ρολού ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία.

Μάλιστα, το εν λόγω video συνοδεύεται με τη φράση «Κανένας τραυματισμός», καθώς και με το Hashtag #PrayForOscar, δηλαδή «Προσευχηθείτε για τον Όσκαρ».

Ο Γκαρθία και ο… Μύρων Στρατής

Την ίδια ώρα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, συνεχίζει τις ειρωνικές αναρτήσεις για τον Όσκαρ Γκαρθία.

Έτσι, μετά το χθεσινό ανέκδοτο στο Instagram, ο κ. Κυριάκος ανέβασε στο Facebook ένα άρθρο ιστοσελίδας, που αναφέρεται στο… πέταγμα ενός σουτιέν στον Μύρωνα Στρατή από μία θαυμάστριά του.

Ο υπεύθυνος επιικοινωνίας του «Δικεφάλου» πλαισίωσε την ανάρτηση με το σχόλιο «Μια προσευχή και για τον Μύρωνα! Ευχόμαστε να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο!», κάνοντας, προφανώς, έναν παραλληλισμό με το επεισόδιο Γκαρθία.

Μάλιστα, η ανάρτηση απέσπασε δεκάδες like και σχόλια όπως τα παρακάτω:

«Την κοβω για 7 Σαββατα κεκλεισμενων των μαγαζιών την κοπελα…».

«Με κάποιο επεισόδιο που έγινε στο πάρκινγκ του μαγαζιού μεταξύ οδηγών κινδυνεύει η ποινή ίσως πάει στο -6 για το μαγαζί… Βέβαια το κατάστημα κατέθεσε προσφυγή στον Εμπορικό Σύλλογο».

«Ξες πως πονάνε οι μπαλενες..;»

Loading