Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ

Αύριο το απόγευμα ή μεθαύριο αναμένεται η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ Δημήτρης Σκουτέρης μετά την ολοκλήρωση της… μαραθώνιας διαδικασίας, που ξεκίνησε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και τελείωσε λίγο πριν τις εννιά το βράδυ.

Ο κ. Σκουτέρης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι άμεσα θα ξεκινήσουν να εξετάζονται τα στοιχεία που κατατέθηκαν από τις δύο πλευρές, και η χαρακτηριστική απάντησή του σε σχετική ερώτηση για την έκδοση της απόφασης ήταν: «Θα δούμε παιδιά, από το απόγευμα του Σαββάτου κι αν… Άνθρωποι είμαστε κι εμείς».

Προς το τέλος της διαδικασίας, ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Μαυρομάτης ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να βγάλει έως αύριο Σάββατο την απόφαση για την έφεση του «Δικεφάλου».

Ο δικαστής, όμως, τόνισε πως δεν μπορεί να δεσμευτεί για κάτι τέτοιο: «Το θεωρείται ευχερές; Την άλλη φορά λέγατε πόσο γρήγορα έβγαλε την απόφαση το Όργανο της Super League… Στο δεύτερο βαθμό είμαστε πιο γρήγοροι; Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα σε κανέναν. Ξέρω ότι έχετε αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δε θα βγάλουμε μια απόφαση όπως να ’ναι. Θα βγει όπως πρέπει».

Loading