Έμαθε αντιπάλους ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει πλάνο και σκέψη συγκεκριμένη τη δεδομένη χρονική στιγμή: το αυριανό παιχνίδι, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, στην Τούμπα, με τον Αγιαξ και το πως θα βάλει με αυτό τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γνωρίζει, βέβαια, μετά τη σημερινή σχετική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν, τους πιθανούς αντιπάλους, είτε καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του “ Αίαντα”, είτε όχι.

Ο νικητής του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ (σ.σ. αγωνίζονται αύριο, στις 20.00, στην Κύπρο, η ρεβάνς είναι στις 13/8), θα βρεθεί στο δρόμο του, για τα πλέι οφ του Champions League, εφόσον αποκλείσει τον Αγιαξ. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί, στις 20 Αυγούστου, εκτός έδρας και το δεύτερο, στη Θεσσαλονίκη, στις 28 Αυγούστου.

Εφόσον ο «Δικέφαλος» αποκλειστεί από τους Ολλανδούς θα βρεθεί αντίπαλος, για τα πλέι οφ του Europa League, με τον νικητή του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβα – Ντάνταλκ. Ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες, στο πρώτο μεταξύ τους ματς, την Τετάρτη (9/8)…

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading