Εφτάψυχοι οι Ρώσοι στους «4» οι Κροάτες (vid)

Οι Ρώσοι αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν, αλλά σε ένα παιχνίδι με τρομερό φινάλε οι Κροάτες πήραν την πρόκριση στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τους Άγγλους.

Οι διοργανωτές άνοιξαν το σκορ στο 31′ κόντρα στην ροή του αγώνα, με ένα θαυμάσιο σουτ του εξαιρετικού  Ντένις Τσερίσεφ. Η αντίδραση της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς όμως ήταν άμεση με τον Αντρέι Κράμαριτς να ισοφαρίσει με κοντινή κεφαλιά, ανάμεσα σε πέντε Ρώσους, στο 39ο λεπτό.

Στο 101ο λεπτό η Κροατία πέτυχε το γκολ που λογικά θα της έδινε  την πρόκριση, με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπεσίκτας, Ντομαγκόι Βίντα, αλλά υπολόγισαν χωρίς τον Μάριο Φερνάντες , οποίος σαν από μηχανής θεός ισοφάρισε για την εφτάψυχη Ρωσία και έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Δείτε εδώ όλα τα γκολ του αγώνα:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Κουπέτοφ, Ιγκνασέβιτς, Κουντριάσοφ, Τσερίσεφ (67′ Σμολόφ), Κουζιάεφ, Ζόμπνιν, Γκολόβιν (102′ Τζαγκόεφ), Σαμέντοφ (54′ Ερόχιν), Τζιούμπα (79′ Γκαζίνσκι)
Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλικο (97′ Τσόρλουκα), Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς (74′ Πίβαριτς), Ράκιτιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς (63′ Μπρόζοβιτς), Κράμαριτς (88′ Κόβατσιτς), Μαντζουκιτς, Ρέμπιτς

Διαιτητής: Σάντρο Ρίτσι (Βραζιλία)

Η διαδικασία των πέναλτι

Σμολόφ – απόκρουση Σούμπασιτς
Μπρόζοβιτς – γκολ
Τζαγκόεφ – γκολ
Κόβατσιτς – απόκρουση Ακινφέεφ
Μάριο Φερνάντες – άουτ
Μόντριτς – γκολ
Ιγκνασέβιτς – γκολ
Βίντα – γκολ
Κουζιάεφ – γκολ
Ράκιτιτς – γκολ

Πηγή: ArenaFM

Loading