Επεισόδια και αποκλεισμός για την ΑΕΚ

Απογοητευτική εικόνα από την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς της στο ΟΑΚΑ, με τον Άγιαξ να παίρνει μια εύκολη νίκη με 2-0 επί της Ένωσης και να την αποκλείει και τυπικά από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Νάπολι -Ερυθρός Αστέρας (28/11)

Η αναμέτρηση επισκιάστηκε από τα μεγάλης έκτασης επεισόδια που έλαβαν χώρα μέσα στις κερκίδες του σταδίου πριν από την έναρξη του αγώνα που είχαν ως αποτέλεσμα την επέμβαση των ΜΑΤ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί «απειλητική» και ένα χέρι του Λιβάγια σε ανύποπτη φάση, έφερε και την ήττα, αφού ο Τάντιτς έκανε το 1-0 από το σημείο του πέναλτι, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μείνει και με 10 παίκτες από την αποβολή του Κροάτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Σέρβος έκανε αμέσως μετά και το 2-0 για τους Ολλανδούς, οι οποίοι πανηγύρισαν έτσι στην Αθήνα, την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Champions League.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λιβάια, Γκάλο (73’ Μπογιέ), Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος (78’ Κλωναρίδης), Πόνσε (81’Γιακουμάκης), Χουλτ, Γαλανόπουλος, Άλεφ

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονανά, Ντε Λιχτ, Βέμπερ, Φαν ντε Μπέκ (86’ Λαμπιάντ), Νέρες, Τάντιτς, Μαζράουι (82’ Κρίστενσεν), Μπλιντ, Σένε, Ντε Γιόνγκ, Ντόλμπεργκ (62’ Χούντελαρ)

Πηγή: arenafm.gr

Loading