Εκτροχιάστηκε το… τρένο του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Συγκλονιστικό φινάλε και ηχηρό «χαστούκι» για τον ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες επικράτησαν 3-2, με γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, δευτερόλεπτα αφότου οι Θεσσαλονικείς είχαν ισοφαρίσει σε 2-2 με πέναλτι του Πρίγιοβιτς.

Με την… πλάτη στον τοίχο από νωρίς

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να κυνηγά το σκορ από νωρίς, καθώς στο 18’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κυριακόπουλο. Ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε στο 37’ με τον Κάμπος, αλλά ο Αστέρας ανέκτησε το προβάδισμα στο 53’ με τον Τόνσο.

Όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα «έσωζε» τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς στο 90+7’ ο Πρίβιοβιτς ευστόχησε σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος. Ωστόσο, με τη σέντρα ο Ιγκλέσιας έγραψε το τελικό 3-2 και έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της ομάδας του Λουτσέσκου.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (Κώτσιρας 46΄), Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Κυριακόπουλος (Ντουντού 67΄), Τόνσο, Μανιάς (Καλτσάς 84΄).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάχοβ (Αζεβέδο 69΄), Μαουρίσιο, Κάμπος (Κουλούρης 83΄), Πέλκας, Μακ (Μπίσεσβαρ 57΄), Πρίγιοβιτς.

Loading