Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Κυριακή η ΚΑΕ Άρης

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ΚΑΕ ‘Αρης. Στο πλαίσιο δημιουργίας Τράπεζας Αίματος οι ιθύνοντες της εταιρείας, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, διοργανώνουν την Κυριακή (2/12) εθελοντική αιμοδοσία.

Η αιμοδοσία, που γίνεται με συνέπεια τα τελευταία χρόνια από τους Θεσσαλονικείς, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του Αλεξανδρείου Μελάθρου, από τις εννιά το πρωί ως τις δωδεκάμισι το μεσημέρι. «Σας περιμένουμε την προσεχή Κυριακή, στο γήπεδο μας, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη» αναφέρεται χαρακτηριστικά για το γεγονός από τους «κίτρινους».

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, αύριο ο ‘Αρης επιστρέφει σε διαδικασία προπόνησης, μετά από διήμερο ρεπό.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, ύστερα από την τελευταία ήττα που υπέστη η ομάδα από τον ΠΑΟΚ (25/11) και με δεδομένο τη διακοπή που υφίσταται στο πρωτάθλημα, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2019, θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του, πριν επανακάμψουν στο γήπεδο για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

Δεν θα έχει στη διάθεσή του ο έμπειρος τεχνικός τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος ενσωματώθηκε στην εθνική Ανδρών για τα παιχνίδια του έχει να δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απέναντι στα αντίστοιχα σύνολα της Γερμανίας (30/11, Πάτρα) και της Σερβίας (3/12, Βελιγράδι).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Loading