Δυσκολεύουν τα πράγματα στο Champions League…

Του Νίκου Κωστάρα

Δυσκολεύουν τα πράγματα στο Champions League, όπου τεράστιο ενδιαφέρον έχουν οι δύο σημερινές αναμετρήσεις. Στο «Όλντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται τη Σεβίλλη και θεωρητικά είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στην Ισπανία.

Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι αρκετά δυνατοί και θα πιέσουν τους αντιπάλους τους. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχουν αρκετές μεταπτώσεις φέτος αλλά κανείς δεν μπορεί να τους πάρει αψήφιστα. Εδώ ο άσος παίζει χαμηλά. Στο 1.70 θα σκεφτόμουν να παίξω Γιουνάϊτεντ, χαμηλότερα όχι. Τώρα θα επιλέξω τα 2-3 τέρματα που μας προσφέρονται στις 2 μονάδες και περιλαμβάνουν αρκετά πιθανά αποτελέσματα.

Δύσκολο έργο έχει η Ρόμα απέναντι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι Ιταλοί μετά την ήττα τους με 2-1 θέλουν νίκη με ένα γκολ διαφορά αλλά φέτος δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους. Είναι χαρακτηριστικό πως προηγήθηκαν μέσα στην Ουκρανία αλλά στη συνέχεια θα μπορούσαν να έχουν χάσει με ένα πιο βαρύ σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν αρκετά ανταγωνιστικοί και είναι ικανοί για την έκπληξη αν τους δοθεί η ευκαιρία. Δεν είναι εύκολο να γίνουν προγνωστικά, η απόδοση του άσου δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική δυσκολία του αγώνα. Έτσι με αυτό το παιχνίδι θα ασχοληθώ είτε στο Live είτε λίγο πριν την έναρξή του παίζοντας κάποιο ειδικό στοίχημα (πχ anytime scorer).

ΕΠΙΛΟΓΗ:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2-3 ΓΚΟΛ  2.00

ΠΗΓΗ: ARENAFM.GR

 

Loading