Δεν χάνουν οι πρωτοπόροι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης δεν αναμένεται να συναντήσουν δυσκολίες υποδεχόμενες Βαλένθια και Αλαβές αντίστοιχα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέτις.

ΟΥΕΣΚΑ- ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Δεύτερος συνεχόμενος αγώνας στην έδρα της για την Ουέσκα, η οποία στην προηγούμενη αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Σοσιεδάδ. Συνολικά στο γήπεδο της έχει μόλις μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και  πέντε ήττες. Η Βαγιαδολίδ «έσπασε» το αρνητικό σερί της και νίκησε με ανατροπή 2-1 την Θέλτα. Εκτός έδρας έχει συνολικά τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Βαγιαδολίδ.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΧΕΤΑΦΕ

Ήττα με 5-0 από την Σεβίλλη για τη Λεβάντε την προηγούμενη αγωνιστική. Εντός έδρας η επίδοση της είναι: Τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ήττα για την Χετάφε με 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Συνολικά εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν εύκολα. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Ισοπαλία με 0-0 για την Σοσιεδάδ εκτός έδρας απέναντι στην Ουέσκα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν πολλά προβλήματα. Συνολικά η Σοσιεδάδ έχει απολογισμό δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 1-0 την Μπέτις και είναι έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα. Μακριά από το Μπιλμπάο έχει μόλις μια νίκη, έξι (!) ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Εύκολη εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα με 0-2 επί της Χιρόνα. Στο Καμπ Νου έχει συνολικά οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και μία ήττα. Άλλωστε διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η Βαλένθια νίκησε 3-0 την Βιγιαρεάλ. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (11). Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Μπαρτσελόνα και Goal/goal.

ΘΕΛΤΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ

Ήττα για την Θέλτα με 2-1 από την Βαγαδολίδ. Στην έδρα της έχει συνολικά τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις νίκες. Δεν σκοράρει εύκολα. Η Σεβίλλη νίκησε με 5-0 την Λεβάντε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας έχει σημειώσει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Ήττα με 3-0 για την Βιγιαρέαλ από την Βαλένθια, με αποτέλεσμα να είναι έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Στο γήπεδο της έχει μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Άσχημη περίοδο διανύει και η Εσπανιόλ που ηττήθηκε με 2-4 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Μακριά από την Βαρκελώνη έχει μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Βιγιαρεάλ.

ΜΠΕΤΙΣ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ήττα για την Μπέτις με 1-0 από την Aθλέτικ Μπιλμπάο την προηγούμενη αγωνιστική. Μέσα στην έδρα της έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Είναι επιθετική ομάδα και σκοράρει συχνά. Η Ατλέτικο νίκησε με 2-0 την Χετάφε και είναι χωρίς ήττα για επτά αγωνιστικές. Μακριά από την Μαδρίτη έχει σημειώσει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και μια ήττα. Η επιλογή μπορεί να είναι: Goal/goal.

ΕΪΜΠΑΡ-ΧΙΡΟΝΑ

Ισοπαλία για την Εϊμπάρ με 2-2 απέναντι στην Λεγκανιές. Εντός έδρας δεν έχασε στους τελευταίους πέντε αγώνες της. Συνολικά έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες στο γήπεδό της. Η Χιρόνα έχασε με 0-2 από την Μπαρτσελόνα. Εκτός έδρας δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της. Συνολικά, μακριά από την Χιρόνα, έχει απολογισμό τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΑΛΑΒΕΣ

Την προηγούμενη αγωνιστική η Ρεάλ πέρασε νικηφόρα με 2-4 από την έδρα της Εσπανιόλ. Στο Σαντιάγο Μπερναμπέου έχει επτά νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Στατιστικά διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και εντός έδρας τα τέρματα είναι 15-5. Η Αλαβές έχασε από την Ράγιο Βαγιεκάνο με 0-1.Εκτος έδρας έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ρεάλ Μαδρίτης και OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

Loading