Δεν χάνει η Ακρανές στην Ισλανδία

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται πλέον η Ακράνες και η Μπρέϊνταμπλικ με την ΚP Ρέικιαβικ να ακολουθεί από κοντά. Υπό αυτές τις συνθήκες η αναμέτρηση της Ακράνες με την Ρέικιαβικ αποκτά σημαντικό ενδιαφέρον.

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ-ΚΟΠΑΒΟΓΚΟΥΡ

Χωρίς νίκη παραμένει στην πρωτάθλημα η Βίκινγκουρ που έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με την Γκριντάβικ. Σε τρεις αγώνες στην έδρα της έχει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την ίδια στιγμή η Κόπαβογκουρ προέρχεται από ήττα με 1-2 από την Φίλκιρ. Μακριά από το γήπεδο της έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες και σκοράρει πολύ δύσκολα.Η επιλογή είναι: Νίκη για την Βίκινγκουρ.

ΦΙΛΚΙΡ-ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ

Σημαντική νίκη με 1-2 για την Φίλκιρ  με αντίπαλο την Κόπαβογκουρ. Ωστόσο στην έδρα της δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης. Εχει απολογισμό δυο ήττες και μια ισοπαλία. Η Μπρέινταμπλικ συνέτριψε με 4-0 την Χαφναρφιόρντουρ και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Μακριά από το γήπεδο της είναι αήττητη με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπρέινταμπλικ.

ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ-ΣΤΙΑΡΝΑΝ

Βαριά ήττα για την Χαφναρφιόρντουρ με 4-1 από την πρωτοπόρο Μπρέιταμπλικ. Στο γήπεδο της έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μέσο όρο 3.1 γκολ ανά αγώνα. Η Στιάρναν επικράτησε με 2-1 της Βαλούρ. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι πειθαρχημένη και προσπαθεί να διεκδικεί βαθμούς απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Χαφναρφιόρντουρ.

ΑΚΡΑΝΕΣ-ΚP ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος Ακράνες έχασε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με 3-2 από την Βεστμαναεϊάρ. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να μην δώσει το δικαίωμα στην Μπρέινταμπλικ να την προσπεράσει στη βαθμολογία. Εντός έδρας είναι αήττητη με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα του Ρέικιαβικ πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 της Ακουρέρι. Εκτός έδρας έχει απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Ακράνες.

ΒΑΛΟΥΡ-ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ

Τέταρτη ήττα στους τελευταίους πέντε αγώνες για την Βαλούρ που ηττήθηκε με 2-1 από την Στιάρναν. Στο γήπεδό της έχει μόλις μια ισοπαλία και δυο ήττες. Η Βεστμαναεϊάρ πέτυχε τεράστια νίκη με 3-2 κόντρα στην Ακράνες. Μακριά από το γήπεδο της έχει μόνο ήττες (τρεις) και δείχνει αδύναμη. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Βαλούρ.

ΑΚΟΥΡΕΡΙ-ΓΚΡΙΝΤΑΒΙΚ

Η Ακουρέρι πάλεψε όμως  δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο Ρέικιαβικ με 1-0. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει δυο νίκες και μια ήττα. Η Γκριντάβικ έμεινε στο 0-0 με την Βίκινγκουρ και δεν παραμένει αήττητη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Μακριά από την έδρα της έχει δυο ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Ακουρέρι.

Loading