Γερμανία: Φουντώνει η μάχη για το πρωτάθλημα

Απρόσμενα «στραβοπατήματα» είχαν η Μπάγερν (ισοπαλία εκτός έδρας με τη Νυρεμβέργη) και η Ντόρτμουντ (ήττα εντός έδρας με 2-4 από τη Σάλκε) με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γερμανία.

ΜΑΪΝΤΖ – ΛΕΙΨΙΑ

Στους τελευταίους δέκα αγώνες στο πρωτάθλημα η Μάιντζ έχει οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες. Μακριά από την έδρα της η Λειψία μετράει εννιά νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Η Νυρεμβέργη διεκδικεί ένα εισιτήριο για το Europa League της νέας περιόδου. Η Νυρεμβέργη σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Μπάγερν αποσπώντας ισοπαλία με 1-1. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Βόλφσμπουργκ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Η Γκλάντμπαχ χρειάζεται μόνο νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες. Η Χοφενχάιμ μακριά από το γήπεδό της έχει έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Στο Μόναχο η Μπάγερν έχει έντεκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Το Ανόβερο επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε με 1-0 της Μάιντζ. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη γνωρίζοντας δέκα ήττες και πέντε ισοπαλίες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Η Χέρτα είναι αδιάφορη βαθμολογικά και δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα στους τελευταίους έξι αγώνες. Η Στουτγκάρδη νίκησε 1-0 την Γκλάντμπαχ. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Χέρτα Βερολίνου.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Βέρντερ παραμένει αήττητη εντός έδρας για επτά συνεχόμενους αγώνες. Η Ντόρτμουντ έχασε στο τοπικό ντέρμπι με τη Σάλκε με 2-4. Παραμένει όμως στο κυνήγι του τίτλου. Η επιλογή είναι: Νίκη για Ντόρτμουντ.

ΣΑΛΚΕ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Τεράστια νίκη για την αδιάφορη βαθμολογικά Σάλκε που επικράτησε με 2-4 στο Ντόρτμουντ. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και δέκα ήττες. Η Άουγκσμπουργκ προέρχεται από ήττα με 1-4 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα μετράει η Φράιμπουργκ. Μεγάλη νίκη της Φορτούνα με 4-1 επί της Βέρντερ Βρέμης. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Εύκολη εκτός έδρας νίκη για την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 1-4 στο Άουγκσμπουργκ. Μακριά από την Φρανκφούρτη η Άιντραχτ έχει επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading