Γερμανία: Φινάλε – θρίλερ στην Bundesliga

Απρόσμενο ενδιαφέρον έχει αποκτήσει η τελευταία αγωνιστική της Bundesliga καθώς κρίνεται ο τίτλος.

Με νίκη ή ισοπαλία η Μπάγερν στέφεται πρωταθλήτρια, καθώς έχει πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Μπορούσια. Η ομάδα του Ντόρτμουντ, από την πλευρά της, ελπίζει σε ήττα των Βαυαρών και δική της νίκη στην έδρα της Γκλάντμπαχ, η οποία με τη σειρά της θέλει νίκη για να αγωνιστεί στο Champions League.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΛΕΙΨΙΑ

Θέση στα προκριματικά του Εuropa League διεκδικεί η Βέρντερ. Μόνο που δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Η Λειψία έμενε στο 0-0 με την Μπάγερν, ενώ είναι αήττητη για έντεκα αγώνες στην Μπουντεσλίγκα. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μετά την απρόσμενη ήττα με 3-0 από την Στουτγκάρδη, η Βόλφσμπουργκ κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Θέλει μόνο νίκη. Η Άουγκσμπουργκ έχασε με 3-4 από τη Χέρτα. Η επιλογή είναι: Νίκη για Βόλφσμπουργκ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ

Η Γκλάντμπαχ θέλει τους τρεις βαθμούς για να αγωνιστεί στο Champions league. Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η επιλογή είναι: Νίκη για Ντόρτμουντ.

ΜΑΪΝΤΖ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Στο γήπεδό της η Μάιντζ έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Χόφενχαϊμ έχει ελπίδες για να συμμετέχει στο Europa League. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Η Μπάγερν θέλει νίκη ή ισοπαλία προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα, μετά το 0-0 στην Λειψία. Στους τελευταίους δεκαπέντε αγώνες της Μπουντεσλίγκα έχει μόλις μια ήττα. Η ομάδα της Φρανκφούρτης παραμένει χωρίς νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 και GOAL/GOAL.

ΣΑΛΚΕ – ΣΤΟΥΓΚΑΡΔΗ

Μετά το ισόπαλο 1-1 επί της Λεβερκούζεν η Σάλκε ξεμπέρδεψε από τις περιπέτειες. Η Στουτγκάρδη νίκησε με 3-0 τη Βόλφσμπουργκ. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Σάλκε.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Στο Ντίσελντορφ η Φορτούνα έχει οκτώ νίκες και οκτώ ήττες. Το Αννόβερο που έχει υποβιβαστεί προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της Φράιμπουργκ. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Ήττα με 3-0 για τη Φράιμπουργκ από το Ανόβερο. Η Νυρεμβέργη έχασε με 0-4 από την Γκλάντμπαχ και υποβιβάστηκε. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Φράιμπουργκ.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Στο Βερολίνο η Χέρτα έχει απολογισμό έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε στο 1-1 με τη Σάλκε και έχασε την ευκαιρία να σφραγίσει το εισιτήριο για το Champions League. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Loading