Γαλλία: Για το διπλό η Λιλ στην έδρα της Ναντ

Επιστροφή στις νίκες θέλει η Λιλ μετά την ήττα από την Μονακό. Το «τρίποντο» αναζητάει και η Μαρσέιγ, ώστε να αναρριχηθεί στη βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος.

ΡΕΝ – ΛΥΩΝ

Εντός έδρας η Ρεν έχει απολογισμό επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Λυών νίκησε 3-2 τη Μoνπελιέ. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΑΝΖΕ

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες εντός έδρας μετρά τις τελευταίες αγωνιστικές η Μαρσέιγ. Στον αντίποδα, η Ανζέ έχει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες (0-0 με Αμιέν η τελευταία). Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Μαρσέιγ.

ΑΜΙΑΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες πανηγυρίζει η Αμιάν. Την ίδια ώρα η Μπορντό παραμένει έξι αγώνες χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδό της. Η επιλογή είναι: Νίκη για Αμιάν.

ΜΟΝΑΚΟ – ΚΑΕΝ

Αήττητη για έξι αγωνιστικές παραμένει η Μονακό. Εκτός έδρας η Καέν έχει απολογισμό μια νίκη, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για Μονακό.

ΝΤΙΖΟΝ – ΝΙΣ

Εντός έδρας η Ντιζόν έχει απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η Νις προέρχεται από ισοπαλία με την Τουλούζ με 1-1. Ο απολογισμός της εκτός έδρας είναι τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΙΜ

Μεγάλη νίκη με 0-5 για τη Σεντ Ετιέν επί της Καέν. Η Νιμ έμεινε στην ισοπαλία με 2-2 απέναντι στο Στρασβούργο. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Σεντ Ετιέν.

ΝΑΝΤ – ΛΙΛ

Στην έδρα της η Ναντ έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Λιλ δεν έχει ηττηθεί στους έξι τελευταίους αγώνες μακριά από το γήπεδό της, ενώ σκοράρει και με μεγαλύτερη ευχέρεια. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Αήττητο σερί πέντε αγώνων «τρέχει» στην έδρα της η Τουλούζ. Παραμένει επιρρεπής στην ισοπαλία. Η Παρί νίκησε με 3-1 τη Μαρσέιγ. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Στο γήπεδό της η Μονπελιέ προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εκτός έδρας η Γκινγκάμπ έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Μονπελιέ.

Loading