Β’ Γερμανίας: Νίκη πρωτιάς θέλει η Κολωνία

Τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Β΄ κατηγορίας Γερμανίας θέλει η Κολωνία στην αναμέτρηση με τη Χάντενχαϊμ. «Στραβοπάτημα» της Κολωνίας περιμένει το Αμβούργο, ώστε εφόσον επικρατήσει του Μαγδεμβούργου να «σκαρφαλώσει» στην πρώτη θέση.

ΝΤΟΥΪΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Ισοπαλία 0-0 με την Σαν Πάουλι για την Ντούισμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική. Στο γήπεδό της έχει τρεις νίκες και εννιά ήττες. Η Ίνγκολσταντ έχασε με 1-2 από τη Σαντχάουσεν (πέμπτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα). Μακριά από το γήπεδό της έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΑΝΤΧΑΟΥΣΕΝ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Σαντχάουσεν με 1-2 επί της Ίνγκολσταντ. Εντός έδρας έχει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Πάντερμπορν νίκησε εκτός έδρας την Ουνιόν Βερολίνου με 1-3. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΧΟΛΣΤΑΪΝ – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Εντός έδρας η Χόλσταϊν έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Η ομάδα της Σαν Πάουλι πήρε ισοπαλία 1-1 με την Ντούισμπουργκ. Μακριά από την έδρα της έχει έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Σαν Πάουλι.

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Η Γκρόιτερ Φιρτ ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Μπίλεφελντ. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Ντάρμσταντ έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τη Ρέγκενσμπουργκ. Μακριά από το γήπεδό της έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Γκρόιτερ Φιρτ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Χωρίς νίκη παραμένει η Ντιναμό Δρέσδης για έξι αγωνιστικές. Στο γήπεδό της τη φετινή σεζόν μετρά τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Έχει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο γήπεδό της. Η Ουνιόν Βερολίνου έχασε με 1-3 από την Πάντερμπορν. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: ισοπαλία.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας με το Μαγδεμβούργο για τη Χάιντενχαϊμ. Στο γήπεδό της Η Χάιντενχαϊμ έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Κολωνία προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες. Προέρχεται από νίκη με τη Χόλσταϊν με 4-0. Δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Εκτός έδρας έχει οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Κολωνία.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ

Ισοπαλία 0-0 με την Μπόχουμ για την ομάδα του Αμβούργου. Στην έδρα τους οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Το Μαγδεμβούργο προέρχεται και αυτό από ισοπαλία με 0-0 απέναντι στη Χάιντεχαϊμ. Εκτός έδρας έχει απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για το Αμβούργο.

Loading