Β’ Γερμανίας: Επιστροφή στις νίκες για το Αμβούργο

Σημαντικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν την άνοδο στην Bundesliga διεξάγονται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Το Αμβούργο θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από μια «άγονη» περίοδο πέντε αγωνιστικών.

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Με νύχια και δόντια παλεύει η Ίνγκολσταντ να αποφύγει τον υποβιβασμό. Παραμένει αήττητη για τρεις αγώνες ενώ στην έδρα της έχει απολογισμό δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η Ντιναμό Δρέσδης πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Κολωνίας. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και 7 ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Βαριά ήττα για την πρωτοπόρο Κολωνία με 3-0 από την Ντιναμό Δρέσδης. Η Ντάρμσταντ δυσκολεύεται εκτός έδρας έχοντας τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Κολωνία.

ΜΑΓΔΕΒΟΥΡΓΟ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Το Μαγδεβούργο βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού ενώ εντός έδρας μετράει μια νίκη, εννιά ισοπαλίες και πέντε ήττες. Εκτός έδρας η Γκρόιτερ Φιρτ έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ

Στο Αμβούργο η Σαν Πάουλι έχει απολογισμό επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Ρέγκενσμπουργκ μακριά από το γήπεδό της έχει πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΖΑΝΤΧΑΟΥΣΕΝ – ΧΟΛΣΤΑΪΝ

Η Ζαντχάουσεν παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και είναι πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα. Εκτός έδρας η Χολστάιν έχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΑΟΥΕ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Ισοπαλία με 1-1 κόντρα στο Αμβούργο, μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, για την Άουε. Η Μπόχουμ έμεινε στο 0-0 με την Ντάρμσταντ. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Άουε.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Τρίτη συνεχομένη ισοπαλία για την Ουνιόν Βερολίνου, αυτήν τη φορά με την Γκρόιτερ Φιρτ με 1-1. Το Αμβούργο έμεινε στο 1-1 με την Άουε. Δεν έχει νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες. επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Η Πάντερμπορν «τρέχει» αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Η Χάιντεχαϊμ προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της Σαν Πάουλι. Εκτός έδρας έχει απολογισμό πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Ισοπαλία 2-2 για την Ντούισμπουργκ κόντρα στη Ζαντχάουζεν. Στο γήπεδό της έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η Αρμίνια Μπίλεφελντ ηττήθηκε στο γήπεδο της με 1-3 από την Ινγκολσταντ. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπίλεφελντ

Loading