Βόλεϊ: Άνετα στον τελικό ο Ολυμπιακός, 3-1 επί του ΠΑΟΚ

Αν και βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός ανέβασε… στροφές και με το τελικό 3-1 επί του ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του βόλεϊ, στο League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρώτο σετ, το κατέκτησε στη συνέχεια όμως υπέστη καθίζηση με τον Τζούριτς νε μην μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην επίθεση ενώ και ο Χιμένεζ, που ξεκίνησε τον αγώνα αντί του Γκόρτσανιουκ αποδείχτηκε αδύναμος κρίκος στην υποδοχή.

Από τα μισά του δευτέρου σετ και μετά η υπεροχή του Ολυμπιακού ήταν καθολική τόσο στο σερβίς όσο και στο μπλοκ. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι οπαδοί δεν «ερυθρολεύκων» δεν σταμάτησαν να βρίζουν τον Φιλίποφ και την οικογένειά του που επέστρεψε ως αντίπαλος της ομάδας του Πειραιά στο κλειστό του Ρέντη.

Πανό και… ρούβλια

Εναντιών του Έλληνα πασαδόρου αναρτήθηκαν δύο πανό ενώ εκτοξεύθηκαν και ρούβλια πριν την έναρξη του αγώνα. Για τον Ολυμπιακό επιθετικά ξεχώρισε ο Σμιτ με 19 πόντους ενώ από 13 σημείωσαν Μπέμε και Ράουβερντινκ.

Για τον ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης ήταν πρώτος σκόρερ με 12 πόντους ενώ ακολούθησαν Τζούριτς και Όκολιτς με 11 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Τα σετ: (23-25, 25-19, 25-17, 25-21).

Δείτε επίσης: Face control στο ματς με την ΑΕΚ θα κάνει η ΑΕΛ!

Loading