Βιεϊρίνια σε FIFA και UEFA: «Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο;»

«Είμαι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο. Εσείς σέβεστε εμένα και τους συναδέλφους μου; Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο;» αναρωτιέται ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ σε ανοιχτή επιστολή που απευθύνει στους «Κύριους της FIFA και της UEFA».

Η επιστολή Βιεϊρίνια

«Αγαπητοί Κύριοι της FIFA και της UEFA,

Είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αρχηγός της ομάδας, πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Πορτογαλίας.

Πριν λίγους μήνες, αποφάσισα να επιστρέψω στη Μακεδονία (τη μοναδική, αυθεντική, ΕΛΛΗΝΙΚΗ) για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Έπαιξα εφτά αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και τους κέρδισα όλους… Ξεκίνησα με έναν τραυματισμό και στη συνέχεια μια επέμβαση.

Ωστόσο, χάρη στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή, έχω κερδίσει περισσότερους βαθμούς από τους ανταγωνιστές μας.

Προσπάθησα να μην κάνω βουτιές για να κερδίζω τα πέναλτι… ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ.

Προσπάθησα να μην παίξω βρώμικα απέναντι στους αντιπάλους μου, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ή ΟΧΙ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ!!

Προσπάθησα να αποτρέψω απόφαση να φύγουμε από το γήπεδο πριν τελειώσει οποιοδήποτε παιχνίδι, όσο μεγάλο και να ’ναι το λάθος του διαιτητή. ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Είμαι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο. Εσείς σέβεστε εμένα και τους συναδέλφους μου; Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο;

Αν ναι, σας παρακαλώ μη βλέπετε φωτογραφίες, δείτε τα πραγματικά γεγονότα!

Με εκτίμηση».

⚽⚽

A post shared by Andre Vieira (@vieirinhaofficial) on

Loading