Μπαρούτι μυρίζει η Αργεντινή, διώχνουν Σαμπαόλι οι παίκτες!

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Αργεντινή, μετά τη βαριά ήττα από την Κροατία στη δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ και τον αποκλεισμό να βρίσκεται προ των πυλών.

Είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι υπάρχει ρήξη μεταξύ του προπονητή Χόρχε Σαμπαόλι και των ποδοσφαιριστών της «αλμπισελέστε», οι οποίοι φέρονται να ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του από τον πάγκο.

Μάλιστα, δημοσιεύματα από τη λατινοαμερικάνικη χώρα και από τη Βρετανία αναφέρουν πως οι παίκτες απαιτούν να καθίσει άλλος στον πάγκο στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Νιγηρία, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων.

Μάλιστα, φέρονται να έχουν ήδη «βρει» και τον προσωρινό αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον τιμ μάνατζερ Χόρχε Μπουρουτσάγα.

Αγουέρο: «Αφήστε τον Σαμπαόλι να λέει ό,τι θέλει»

Χαρακτηριστικό του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στο στρατόπεδο της ομάδας είναι το περιστατικό με τον Σέρχιο Αγουέρο, μετά την ήττα από την Κροατία.

Όταν δημοσιογράφος ρωτά τον «Κουν» για όσα ανέφερε ο Σαμπαόλι στη συνέντευξη Τύπου, περί αποτυχίας του πλάνου του εξαιτίας των παικτών, εκείνος δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του -το βλέμμα του είναι… όλα τα λεφτά- και απαντά «αφήστε τον Σαμπαόλι να λέει ό,τι θέλει», πριν αποχωρήσει εκνευρισμένος από τη μικτή ζώνη.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Loading