Απίστευτο triple-double από τον Αντετοκούνμπο! (vd)

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Nuggets, η οποία πάντως δεν ήταν αρκετή να χαρίσει τη νίκη στους Milwaukee Bucks.

Ο Γιάννης έκανε ένα εντυπωσιακό triple-double, με 36 πόντους, 13 ασίστ και 11 ριμπάουντ, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τους Μπακς. Επίσης, είχε και τρία κοψίματα σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Αυτό ήταν το 9ο triple-double στην καριέρα του Γιάννη. Πλέον, ο Έλληνας άσος ξεπέρασε τον θρυλικό Kareem Abdul-Jabbar, ενώ έγινε και ο ρέκορντμαν στον συγκεκριμένο τομέα για τους Bucks.

Δείτε τα κατορθώματα του Γιάννη

Σε ρυθμούς All Star Game

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέλαβε τη φανέλα που θα φορέσει στο All Star Game. Για την παραλαβή, μάλιστα, έγινε μία σύντομη τελετή, ενώ… επιστρατεύθηκε και η μητέρα του, από τα χέρια της οποίας πήρε την All Star φανέλα.

Μάλιστα, για να τιμήσουν το αστέρι τους, οι Bucks έχουν ήδη αρχίσει σχετικές αναρτήσεις στο Twitter της ομάδας. Χαρακτηριστική είναι αυτή που θυμίζει στον κόσμο τα highlights της συμμετοχής του στο περσινό All Star Game:

 

Loading