Ανάρπαστη η φανέλα της Νιγηρίας με τρία εκατομμύρια παραγγελίες

Η Νιγηρία μπορεί να μην είναι η αγαπημένη ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο φαίνεται ότι κερδίζει άνετα την μάχη των πωλήσεων,  μετά τον σχεδιασμό της νέας φανέλας την οποία και θα φορέσει στο επικείμενο Μουντιάλ.

Τρία εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προμηθευτεί ήδη τη νέα εμφάνιση της ομάδας, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της  χώρας, ενώ υποψήφιοι καταναλωτές περίμεναν υπομονετικά σε μια μεγάλη ουρά έξω από το κατάστημα της Nike στο Λονδίνο για να μπορέσουν να την αποκτήσουν.

Οι φανέλες κοστίζουν 75 ευρώ και όσοι θέλησαν να την αποκτήσουν την παρήγγειλαν από την επίσημη σελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας στο ίντερνετ.

Παρουσιάστηκε τον περασμένο Φλεβάρη

Ο Άλεξ Ιβόμπι της Άρσεναλ είναι ένας από τους παίκτες που συμμετείχαν στην παρουσίαση της νέας φανέλας για πρώτη φορά τον περασμένο Φλεβάρη μαζί με τον Βίλφρεντ Ντιντί της Λέστερ.

Οι κατασκευαστές περιγράφουν την εμφάνιση ως ένα «μικρό αφιέρωμα στη φανέλα της Νιγηρίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 με το μαύρο και άσπρο μανίκι και το πράσινο κορμό».

Η Νιγηρία θα φορέσει τη νέα της εμφάνιση στον φιλικό αγώνα πριν από το Μουντιάλ με αντίπαλο την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο.

Πηγή: BBC

Loading