«Αδειάζει» την ΕΡΑ ΣΠΟΡ η UEFA για το γκολ του ΠΑΟΚ!

Η UEFA διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει εξετάσει τη φάση με το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα, στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, και ότι απεφάνθη πως επρόκειτο για οσφάιντ.

Νωρίτερα ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο οποίος ψηφίζει εκ μέρους της Ελλάδας για τη «Χρυσή Μπάλα», είχε ισχυριστεί πως από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του είπαν πως το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν οφσάιντ.

Ωστόσο, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε και την έκταση που πήρε το θέμα στα ελληνικά MME, η UEFA υποχρεώθηκε να πάρει επισήμως θέση, τονίζοντας ότι ουδέποτε σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις και ως εκ τούτου «αυτή η πληροφορία είναι τελείως αβάσιμη και αναληθής».

Η ανακοίνωση της UEFA:

“Η UEFA ποτέ δεν σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις στις διοργανώσεις μας, επομένως δεν θα σχολιάζαμε ποτέ αποφάσεις διαιτητών σε εθνικές διοργανώσεις. Αυτή η πληροφορία είναι τελείως αβάσιμη και αναληθής”.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Υπενθυμίζουμε ότι το σχόλιο του δημοσιογράφου της ΕΡΑ ΣΠΟΡ είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα έκανε γνωστό πως θα προβεί και σε καταγγελία κατά του ραδιοφωνικού σταθμού.

Loading