Αήττητος στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός – Ισοπαλία και στην Κρήτη

Την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται από τότε που ανέλαβε ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας επιβεβαίωσε και στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός.

Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των σημερινών αγώνων της Premier League (13/01)

Οι Αγρινιώτες απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον Ατρόμητο, σε ματς που πήραν γεμάτο ανατροπές και κρίθηκε λίγο πριν το φινάλε του.

Το σύντομο φιλμ του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι φάνηκαν επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά στο δεύτερο πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις στον κόσμο που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το β’ μέρος. Στο 50’ ο Μάντσον από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Ενσικουλού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίδοντας προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 69’ έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Μαρινάκης τροφοδότησε τον Μανά και αυτός με πλασέ έκανε το 1-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Αργεντινός με βολίδα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγερι ανατρέποντας εντελώς τα δεδομένα. κι έκανε το 2-1.

Το 2-1 υπέρ του Παναιτωλικού έμεινε μέχρι το 83’ . Τότε ο Μούγιακιτς εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κυριακίδη σε πλασέ του Κουλούρη και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η ομάδα του Κάναντι έχασε την ευκαιρία να περάσει προσωρινά στη 2η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία και παρέμεινε για τρίτο ματς αήττητος.

Ισοπαλία και στην Κρήτη

Ο Πανιώνιος είχε απουσίες και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Πλατέλλα, όμως έφυγε από την έδρα του ΟΦΗ με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), ενώ μπορούσε στο τέλος να «κλέψει» και τη νίκη!

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο εικοσάλεπτο του ματς και έψαχναν τις προϋποθέσεις για να βάλουν νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, κυρίως από τα αριστερά με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να είναι σε πολύ καλή μέρα. Οι πρώτες καλές τους στιγμές πέρασαν ανεκμετάλλευτες και όταν ο Πανιώνιος άρχισε να αντιδράει και να διεκδικεί πράγματα από τα ματς, μίλησε η… βροχή. Διπλό γλίστρημα σε μια φάση και ο Πλατέλλας είχε την ψυχραιμία και την ευφυΐα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ρυθμό, είχε ένταση, είχε τον Πανιώνιο να ψάχνει την ισοφάριση και να μην τη βρίσκει, τον ΟΦΗ να είναι απειλητικός χωρίς να μπορεί να εκμεταλλευτεί τους χώρους και εντέλει είχε τη… συνήθη κατάληξη για τους Κρητικούς, που για ένα ακόμα ματς δεν κρατάνε το αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά, ο Ουμάρ Καμαρά πλήγωσε τους γηπεδούχους βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 80’ και έδωσε στην ομάδα του το βαθμό που τον κρατάει σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Loading